De praktijk bestaat inmiddels 20 jaar, vijf jaar in het Winkel Centrum “de Ellekoot” en ruim 15 jaar aan de van Veldekelaan.

Bij onze praktijk zijn ruime parkeermogelijkheden, u kunt vlak voor de deur parkeren, ook zijn er 2 invalide parkeerplaatsen aanwezig. De praktijk bestaat uit een benedenverdieping met 5 onderzoek/behandelkamers, een wachtkamer en receptie. Op de bovenverdieping is een goed geoutilleerde oefen- /sportzaal met kleedkamer, douche en wc ruimte. Deze verdieping is via de trap en de traplift bereikbaar.

BIJ ONS WERKEN
Drie fysio- en manueeltherapeuten, allen aangesloten bij het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en één oefentherapeut Cesar.


Pieter van der Veen

Pieter werkt sinds 1982 als algemeen fysiotherapeut, bedrijfsfysiotherapeut, sportfysiotherapeut (Medische Fitness) en acupuncturist.

Pieter heeft daarnaast de opleiding osteopathie gevolgd en werkt tevens met de D.A.M. methode: Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie.
Speciale aandachtspunten: tapen en bandageren

Sacha van der Veen,

Master of Science Orthopedisch Manueel therapeut
Fysiotherapeut
Oefentherapeut Cesar
Claudicatio Netwerk therapeut

Sacha heeft tijdens haar HBO-opleiding Oefentherapie Cesar zich verdiept in Kinderoefentherapie en bekkenpijn/ bekkenbodemklachten bij incontinentie en zwangerschap.

Tijdens haar hier opvolgende HBO-opleiding Fysiotherapie heeft zij zich verdiept in revalidatie bij niet aangeboren hersenafwijkingen en postoperatieve ingrepen. Daarnaast in medische training bij sporters.

Tijdens de drie jarige WO-opleiding tot Orthopedisch Manueel therapeut heeft zij haar titel als Master of Science behaald en verdiepingen gedaan in problemen in bekken en bekkenbodem en problemen in kaak-hals gebied.

Sacha is lid van het Claudicatio netwerk en is gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens (etalagebenen).

Sacha verzorgt tevens de Pilates.

Gerda Stuivenberg

Gerda werkt sinds juli1998 als algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en heeft als specialisatie: Varices Gravidae (spataderen bij zwangere vrouwen).

Website: www.wfv-spataderen.nl

In 2011 is zij ook geregistreerd als oedeemtherapeut.

Harriët van der Veen

Harriët is praktijkmanager en houdt zich bezig de praktijkbedrijfsuitvoering zoals kwaliteitsmanagement HKZ-certificering, de algemene administratie, receptie- en telefoon en commerciële taken.

Jeanine

Jeanine is als oefentherapeut Mensendieck gespecialiseerd in stress-, houdings- en werkgerelateerde
klachten.

Tijdens haar opleiding heeft ze de minor Arbeid en Gezondheid gevolgd. Haar afstudeerstage heeft
ze gelopen bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, waarbij ze veel
werkplekonderzoeken heeft uitgevoerd, advies gaf voor een juiste werkhouding en klachten in de
arm, nek, schouders en rug heeft behandeld.

Ook verzorgt Jeanine de Pilates.

Tevens werken hier ook op parttime basis een bedrijfsarts, diëtiste en een psycholoog.

Maak direct een afspraak!

Afspraak maken