De praktijk bestaat inmiddels 20 jaar, vijf jaar in het Winkel Centrum “de Ellekoot” en ruim 15 jaar aan de van Veldekelaan.

Bij onze praktijk zijn ruime parkeermogelijkheden, u kunt vlak voor de deur parkeren, ook zijn er 2 invalide parkeerplaatsen aanwezig. De praktijk bestaat uit een benedenverdieping met 5 onderzoek/behandelkamers, een wachtkamer en receptie. Op de bovenverdieping is een goed geoutilleerde oefen- /sportzaal met kleedkamer, douche en wc ruimte. Deze verdieping is via de trap en de traplift bereikbaar.

BIJ ONS WERKEN
Drie fysio- en manueeltherapeuten, allen aangesloten bij het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en één oefentherapeut Cesar.


Pieter van der Veen

Pieter werkt sinds 1982 als algemeen fysiotherapeut, bedrijfsfysiotherapeut, sportfysiotherapeut (Medische Fitness) en acupuncturist.

Pieter heeft daarnaast de opleiding osteopathie gevolgd en werkt tevens met de D.A.M. methode: Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie.
Speciale aandachtspunten: tapen en bandageren

Kristel Baars

Kristel werkt sinds juli 2004 als algemeen fysiotherapeut, master manueel therapeut, sportfysiotherapeut en verzorgt trainingen o.a. Pilates en Nordic Walking.

Kristel heeft haar Master Manuele Therapie behaald in mei 2008!

Gerda Stuivenberg

Gerda werkt sinds juli1998 als algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en heeft als specialisatie: Varices Gravidae (spataderen bij zwangere vrouwen).

Website: www.wfv-spataderen.nl

In 2011 is zij ook geregistreerd als oedeemtherapeut.

Sacha van der Veen,

oefentherapeut Cesar. Sacha werkt sinds 1 september 2010 in onze praktijk en studeert fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht.

Harriët van der Veen

Harriët is praktijkmanager en houdt zich bezig de praktijkbedrijfsuitvoering zoals kwaliteitsmanagement HKZ-certificering, de algemene administratie, receptie- en telefoon en commerciële taken.

Tevens werken hier ook op parttime basis een bedrijfsarts, diëtiste en een psycholoog.

Maak direct een afspraak!

Afspraak maken