Op de site van Fysiotherapie de Ellekoot staat informatie over de zorg die wij aan u kunnen bieden. Tegenwoordig kunt u direct een afspraak maken met de fysiotherapeut zonder een verwijsbrief van uw huisarts en/of specialist. Wij hanteren geen wachtlijst en garanderen binnen 24 uur een eerste afspraak!
De klachten en aandoeningen waarmee u onder andere terecht kunt bij de fysiotherapeut zijn:
pijn en/of moeite bij bewegen, pijnlijke en stijve gewrichten, lage rugpijn, luchtwegproblemen, RSI, Parkinson, Whiplash, osteoporose, verstuikte enkel, etalage benen, urine-incontinentie problemen etc.

Bij de eerste afspraak wordt u bij ons direct behandeld en wordt een vraaggesprek afgenomen, zodat de fysiotherapeut gedetailleerd op de hoogte wordt gebracht van uw klacht of aandoening en uw hulpvraag. Tevens verricht de fysiotherapeut een onderzoek door middel van testen en observatie. Hierna wordt er in overleg met de patient een behandelplan en doel opgesteld voor de hierop volgende behandelingen. Een behandeling duurt gemiddeld 25 minuten per keer.

De fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Regelmatig bewegen draagt bij aan uw gezondheid. Fysiotherapie de Ellekoot biedt iedereen van jong tot oud de gelegenheid om onder deskundige begeleiding aan zijn/haar conditie te werken. Bij aanvang wordt voor u persoonlijk een programma opgesteld d.m.v. testen op conditie, lenigheid en spierkracht.

Maak direct een afspraak!

Afspraak maken